Verdediger Trevor Hunt is door de BeNe-League voor drie wedstrijden geschorst. In de wedstrijd UNIS Flyers – Tilburg Trappers Toekomstteam maakte hij een overtreding op Trappers aanvaller Michal Stoklosa. Tijdens de wedstrijd kreeg Hunt hiervoor een 2+10 minuut penalty Checking to the Head.

Door de schorsing zal Hunt vanavond niet meespelen in de topwedstrijd tegen Hijs Hokij Den Haag. Ook mist hij het uitduel tegen Amsterdam morgen en de thuiswedstrijd tegen Herentals aanstaande woensdag in Thialf.  Naast Hunt ontbreken ook aanvallers Lars Den Edel en Rick Neef in de selectie. Beide zijn geblesseerd.

Tickets: Voorjaarsvakantie IJshockey Week

Om 20:00 uur is de face-off tussen UNIS Flyers – Hijs Hokij Den Haag in Thialf. Voor de Voorjaarsvakantie IJshockey Week heeft UNIS Flyers een spectaculaire actie. Een combi tickets voor alle drie wedstrijden zijn nu extra voordelig! Volwassen kunnen voor €27,50 genieten van drie topwedstrijden. Het combitickets voor jeugd t/m 17 jaar kost €10,- en het familiebundel is afgeprijsd naar €55,-! Profiteren van de actie kan hier.

Foto: Martin de Jong

 

 

Deel dit bericht