De ticketverkoop van losse tickets voor de oefenwedstrijden en BeNe-League is gestart. Op Ticketpoint scoor je voor alle thuiswedstrijden je ticket met korting en voorkom je dat je in de rij staat bij de kassa.

UNIS Flyers start komende week in Thialf met de voorbereiding op het seizoen. Zondag 3 september staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Füchse Duisburg is de tegenstander, de wedstrijd begint om 16.00 uur. Daarna volgt in Thialf op 9 september nog een oefenwedstrijd tegen ECW Sande. Een ticket voor de oefenwedstrijden kost online € 12,-. Jeugd t/m 17 jaar heeft op vertoon van een geldig ID-bewijs gratis toegang tot de oefenwedstrijden.

Bene-League

Een los ticket voor een thuiswedstrijd in de Bene-League kost voor een volwassene online € 14,50 en voor jeugd t/m 17 jaar € 7,00. Aan de kassa betaal je € 0,50 extra. Ook dit seizoen krijgen scholieren/studenten op vertoon van hun studentenkaart/schoolpas korting op een ticket.

Seizoenkaarthouders

Een seizoenkaart geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers. Dit is inclusief oefenwedstrijden en play-offs, maar exclusief de door IJshockey Nederland georganiseerde wedstrijden voor het seizoen 2023-2024. Ben je nog niet in het bezit van een seizoenkaart? Scoor ‘m hier en geniet van de voordelen!


Het officiële verkooppunt voor tickets van UNIS Flyers

Deel dit bericht