Met gepaste trots kondigt UNIS Flyers hierbij de samenwerking met The Bounty Hunters aan. De Friese popgroep bestaande uit Johannes Rypma, Hille de Jong en Robin Lammers hebben speciaal voor UNIS Flyers een stevig rocknummer geschreven. Het nummer gaat op zondag 7 oktober tijdens de thuiswedstrijd tegen Amsterdan Tigers in premiere.

The Bounty Hunters en UNIS Flyers kwamen afgelopen april met elkaar in contact. Na een verkennend gesprek was de samenwerking een feit. Afgelopen maanden heeft de band de muziek en tekst geschreven met input die fans van UNIS Flyers konden geven op Facebook.

Engelstalig rocknummer

Sinds 2015 timmeren The Bounty Hunters succesvol aan de weg en stelen ze steevast de show. Met het nummer ‘Sk├╗tsjesilen’ brak The Bounty Hunters definitief door en zijn ze in Friesland e.o. een veelgevraagde band geworden. Afgelopen juni presenteerde de band haar nieuwe nummer ‘Maten’. Voor UNIS Flyers schrijft The Bounty Hunters een Engelstalig rocknummer waarin de ijshockeypassie van zowel spelers als fans centraal staat. Frontman Johannes Rypma is enthousiast over het nummer. “We vonden dit een hele mooie uitdaging om een nummer te schrijven over ijshockey en passie.┬á Afgelopen weken zijn we in de studio geweest om het nummer in te spelen en zingen. Het resultaat horen we binnenkort.”

Optreden

Komende weken zal in Thialf de videoclip worden opgenomen. Hierin zullen ook de BeNe-league spelers van UNIS Flyers gaan acteren. Het nummer zal voor het eerst te beluisteren zijn tijdens de thuiswedstrijd tegen Amsterdam Tigers op zondag 7 oktober. Naast het schrijven het nummer zal The Bounty Hunters dit seizoen ook live komen optreden bij UNIS Flyers. Hierover op een later moment meer.

Deel dit bericht