Pak je agenda er alvast bij, want de eerste belangrijke wedstrijd voor het nieuwe seizoen is al gepland! Op zaterdag 21 september 2024 neemt UNIS Flyers het op tegen UltimAir Hijs Hokij voor de Ron Bertelingschaal. De wedstrijd begint om 19.00 uur. 

Zoals voorgaande jaren wordt deze wedstrijd gespeeld in de Jaap Edenhal in Amsterdam. Je kunt nog ruim een maand profiteren van een leuke korting! Tot 26 juli zijn de tickets namelijk verkrijgbaar met korting voor slechts € 10,00! Wees er dus snel bij en samen zorgen wij ervoor dat de Jaap Edenhal tot het laatste stoeltje bezet is! Natuurlijk kan het team van coach Mike Nason ook jouw steun goed gebruiken! Dus reserveer alvast je plekje met deze leuke kortingsactie! Na 26 juli 2024 is de korting niet meer actief en kosten de tickets € 16,35 per kaartje.

Koop hier je tickets met korting via Ticketpoint!

Tot 21 september!

Seizoenkaart

Naar de tickets voor de Ron Bertelingschaal is ook de verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen alweer gestart! Wil jij er ook weer bij zijn volgend seizoen en geen wedstrijd van UNIS Flyers in Thialf missen? Bestel dan vlug je seizoenkaart via Ticketpoint! Nog benieuwd naar onze toffe merchandise? Ideaal voor een verjaardagscadeautje! Check onze webshop hier! Graag zien we jou in september weer in Thialf! Tot dan!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht