Het komend weekend kan UNIS Flyers niet in hun vertrouwde Thialf spelen. De KNSB eist de ijshockeyhal op voor festiviteiten rondom het afscheid van Ireen Wüst en Sven Kramer. De KNSB heeft contractueel het recht dit te doen als grootste huurder van ijs in Thialf. Dit komt voor UNIS Flyers erg slecht uit, aangezien dit weekend, 11/12/13 maart, de playoffs starten voor het kampioenschap van de BeNe-League.

Er is in een eerder stadium met onze tegenstander in de kwartfinale Snackpoint Eaters Limburg gesproken om de wedstrijd dan op donderdag 10 maart a.s. in Thialf te spelen. Snackpoint Eaters Limburg heeft gisteren aangegeven op die donderdag geen team op de been te kunnen krijgen in verband met werk- en studie verplichtingen van haar spelers en begeleiding.

In dit corona seizoen waar niets normaal verloopt is dit weer een streep door de rekening voor ons als club, supporters en sponsoren. Aangezien wij het sportieve verloop van de competitie hoog in het vaandel hebben staan is besloten de wedstrijd, na overleg met ijshockeyclub Capitals uit Leeuwarden, die bereid was het ijs ter beschikking te stellen, de wedstrijd op vrijdag 11 maart aanvang 20.30 in de 11stedenhal in Leeuwarden te laten plaats vinden. U bent daar als sponsor en seizoenkaarthouder van harte welkom.

Namens het bestuur excuus hiervoor. Een andere oplossing die recht doet aan een sportief verloop van de playoffs was, hoe jammer ook, niet voorhanden. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen op uw steun in Leeuwarden.

Wij spelen de kwartfinale tegen Snackpoint Eaters Limburg in een best-of-three serie:
• Vrijdag 11 maart 2022, aanvang 20.30 uur in Leeuwarden
• Zaterdag 12 of Zondag 13 maart 2022, aanvang 19.00 uur in Geleen (komt nog duidelijkheid over)
• Dinsdag 15 maart 2022, aanvang 20.30 uur: eventuele derde wedstrijd in Thialf.

De capaciteit in 11stedenhal is beperkt, waardoor er geen verdere ticketverkoop zal zijn. Seizoenkaarthouders en Business Club leden hebben wel toegang tot deze wedstrijd.

Indien UNIS Flyers van Snackpoint Eaters Limburg wint in de best-of-three serie zal het weekend daarop, 18/19/20 maart, de halve finale worden gespeeld. De tegenstander zal na het komend weekend bekend zijn.

Met vriendelijke groet,
Bestuur UNIS Flyers
We are all Flyers

Deel dit bericht