UNIS Flyers is de bekercompetitie sterk begonnen. In Nijmegen was de ploeg van Mike Nason en Jacco Landman met 2-5 te sterk voor AHOUD Devils waarmee de eerste overwinning in de bekercompetitie een feit is. Zondagmiddag speelt UNIS Flyers opnieuw. Thuis in Thialf is dan om 17:00 uur Amsterdam de tegenstander.

Overwinning

Het duel in Nijmegen was veelvuldig gepromoot als een topaffiche in de bekercompetitie. Beide ploegen gingen voortvarend van het start en waren aan elkaar gewaagd. Aan het eind van de eerste periode was het UNIS Flyers die met een voorsprong ging rusten. Goals van Tony Demelinne en Jasper Nordemann leverden een 0-2 voorsprong op. In de tweede periode kwam Nijmegen terug naar 2-2. Waarna Demelinne zijn tweede van de avond maakte en Wurm zijn eerste. In de slotperiode schoot Ronald Wurm opnieuw raak en bracht daarmee de eindstand op 2-5.

Amsterdam thuis

Morgenmiddag ontmoet UNIS Flyers Amsterdam Tigers in Thialf. De wedstrijd begint om 17:00 uur. Wil je bij de wedstrijd zijn tussen UNIS Flyers en Amsterdam Tigers zondagmiddag? Je kunt al kaarten kopen in de voorverkoop! Tickets zijn te verkrijgen via VanPlan (klik hier).

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht