Het oefenprogramma voor UNIS Flyers begint vorm te krijgen. Ter voorbereiding op de Ron Bertelingschaal en Bekercompetitie zal de ploeg minstens vier duels spelen waaronder een toernooi in Duitsland.

Duitse tegenstanders en Nederland U20

Op zaterdag 1 september komt UNIS Flyers voor het eerst in actie. In Tilburg zal er gespeeld worden tegen Nederland U20 om 13:30 uur.  Een weekend later zal UNIS Flyers deelnemen aan het toernooi dat Herforder EV organiseert. Herforder EV Ice Dragons, dat uitkomt in Regionalliga West, heeft hiervoor ook Soester EG uitgenodigd. Het afgelopen seizoen kroonde zich Herforder EV tot kampioen van de liga en Soester EG werd zevende in de reguliere competitie. De ploegen zullen eenmaal tegen elkaar spelen. Op vrijdag 14 september reist UNIS Flyers opnieuw af naar Duitsland. Dan wordt er gespeeld in Dinslaken tegen ERV Dinslaken Kobras, de nummer 6 van de Regionalliga West. De mogelijkheid bestaat dat het oefenprogramma verder wordt uitgebreid.

Het officiële seizoen begint voor UNIS Flyers in het weekend van 21-23 september. Dan wordt in Thialf de Ron Bertelingschaal gespeeld tegen Hijs Hokij Den Haag. De exacte datum en tijdstip wordt gecommuniceerd zodra definitief vastgesteld.

Oefenprogramma

Zaterdag 1 september: Nederland U20 – UNIS Flyers om 13:30 uur in Tilburg

Vrijdag 7 september: Herforder EV – UNIS Flyers om 20:30 uur in Herford, Duitsland

Zaterdag 8 september: Soester EG – UNIS Flyers om 20:00 uur in Herford, Duitsland

Vrijdag 14 september: ERV Dinslaken Kobras – UNIS Flyers om 20:00 uur in Dinslaken, Duitsland

Selectie

Op dit moment heeft UNIS Flyers 10 spelers onder contract voor aankomend seizoen. Goalies Sjoerd Idzenga en Jeff Honebeeke vormen ook komend seizoen het goalieduo. Eveneens staan verdedigers Niels van der Vossen, Trevor Hunt en Pippo Limnell Finocchiaro en aanvallers Ronald Wurm, Adam Bezak, Tony Demelinne, Marco Postma en Lars Den Edel al onder contract. Komende week zal UNIS Flyers opnieuw vier spelers presenteren die deel uit zullen maken van de selectie.

Deel dit bericht