In navolging van de verloren finale van de BeNe League Cup tegen Snackpoint Eaters Limburg (3-4), heeft UNIS Flyers zich niet weten te revancheren tegen UltimAir Hijs Hokij en Snackpoint Eaters Limburg voor de BeNe League. In Thialf trokken de Hagenezen aan het langste eind: 2-3. Een dag later was Eaters met 7-2 te sterk.

Lennart Vosmer en Frankie Pucci zorgden voor de goals van UNIS Flyers tegen Den Haag. In een gelijkopgaand duel verloor UNIS Flyers nipt. Jasper Nordemann kon na afloop de vinger moeilijk op de zere plek leggen. ,,Het zit tegen. Alles begint met hard werken. En dat doen we. Maar het valt telkens net de verkeerde kant op,” vertelt hij.

Na de verloren finale van de BeNe League Cup moest de knop weer om. ,,Je moet door. We hebben het lastig om een voorsprong te verdedigen. Afgelopen woensdag stonden we 3-0 voor. Ook tegen Den Haag hadden we een voorsprong. Maar het lukt ons niet om dat vast te houden. Dat is misschien ook een stukje ervaring,” doelt Jasper op het jonge team van UNIS Flyers.

,,Het is belangrijk om het zelfvertrouwen terug te krijgen. Dat begint met simpel ijshockey spelen. We hebben al van elk team in de competitie gewonnen. Dus we weten dat het kan. En we weten ook dat we niet achterover kunnen leunen als we op voorsprong komen. Een wedstrijd duurt 60 minuten. Dat vraagt ook 60 minuten aan concentratie,” weet Jasper.

Zondagavond kreeg UNIS Flyers flink het deksel op de neus in Geleen. Een 7-2 verlies werd ge├»ncasseerd. Jasper Nordemann en Viktor Nordemann zorgden voor de Friese treffers. Het vizier gaat weer op komend weekend, waarin UNIS Flyers speel tegen Mechelen Golden Sharks (vrijdag, 20.30 – Tickets via Ticketpoint) en zondag (EG Diez Limburg, 18.30 uur).

De samenvatting van UNIS Flyers – UltimAir Hijs Hokij is te zien via FlyersLive.TV.

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht