De spelers van UNIS Flyers zijn inmiddels al een paar weken in training. Vorig weekend speelde de ploeg van hoofdcoach Mike Nason twee oefenwedstrijden in de Dragons Cup in Herford. Aanstaande vrijdag oefent UNIS Flyers in Thialf tegen Herford Ice Dragons. De wedstrijd begint 20.00 uur.

Hoofdcoach Mike Nason is tevreden over de voorbereiding van zijn team tot dusver. ,,We zitten in de fase waarin we veel zaken eigen moeten maken. We hebben een aantal nieuwe jongens in de ploeg gekregen. Het is nu vooral belangrijk om als groep naar elkaar toe te groeien. Afgelopen weekend hebben vooral ook aan teambuilding gedaan,” vertelt Mike Nason.

Vrijdagavond de ontmoeting met Herford Ice Dragons in Thialf. Nason kijkt uit naar deze wedstrijd. ,,Het is pas de derde wedstrijd in de voorbereiding. We willen graag ons eigen spel verder ontwikkelen. Om de juiste beslissingen te maken in de diverse zones op het ijs. Daar zullen we ons op gaan focussen,” verklapt Nason. ,,De spelers zijn gretig en hongerig om weer te ijshockeyen. Ze werken hard en trainen goed,” aldus de hoofdcoach.

Bestel online!

Seizoenkaarthouders en jeugd t/m 17 jaar hebben gratis toegang. Heb je nog geen seizoenkaart of wil je tickets voor de wedstrijd tegen Herford Ice Dragons, bestel ze dan nu online via onderstaande links!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht