UNIS Flyers treft in de kwartfinale van de BeNe-League play-offs Mechelen Golden Sharks. De best-of-three serie begint vrijdag 6 maart om 20:30 uur in Thialf. Als hoogst geëindigde team in de reguliere competitie heeft UNIS Flyers thuisvoordeel. De online kaartverkoop is begonnen. 

In de reguliere competitie eindigde UNIS Flyers als eerste. Mechelen Golden Sharks veroverde plaats 8 door een sterk slot van de competitie. Zo won Mechelen thuis van UNIS Flyers en uit in Herentals. De ploeg beschikt over een excellente eerste aanvalslijn. In de BeNe-League won UNIS Flyers de thuiswedstrijd van Mechelen Golden Sharks.

De kwartfinale in de BeNe-League wordt gespeeld in een best-of-three serie. Dit betekent dat de ploeg die als eerste twee keer wint zich plaatst voor de halve finale. Het schema van de kwartfinale ziet er als volgt uit:

  • GAME 1 – vrijdag 6 maart om 20:30 uur: UNIS Flyers – Mechelen Golden Sharks
  • GAME 2 – zaterdag 7 maart om 19:45 uur: Mechelen Golden Sharks – UNIS Flyers
  • GAME 3 – woensdag 11 maart om 20:00 uur*: UNIS Flyers – Mechelen Golden Sharks

(*indien nodig)

Tickets

Wil jij er vrijdagavond bij zijn in Thialf? Wacht dan niet te lang en bestel alvast online tickets bij VanPlan.nl. Net zoals afgelopen zondag worden er veel fans verwacht in Thialf. De wedstrijd begint om 20:30 uur. Let’s go Flyers let’s go!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht