Komend weekend is het laatste reguliere speelweekend in de BeNe-League. Daarna is het Nederlands kampioenschap en de playoffs voor het kampioenschap in de BeNe-League. Zaterdagavond speelt UNIS Flyers thuis tegen HYC Herentals (20.00 uur) en zondag uit naar Bulldogs Liège (19.00 uur).  

Woensdagavond speelde UNIS Flyers nog tegen Chiefs Leuven, waar een 9-1 overwinning werd geboekt. Coach Mike Nason prees het hardwerkende collectief. ,,Het lijkt gemakkelijk, maar het is hardwerken. Je moet telkens weer de kansen creëren en die benutten.” 

Zaterdagavond komt HYC Herentals naar Thialf. ,,Herentals heeft een snel team en is goed in de omschakeling. Voor ons is het belangrijk om de drie punten te pakken, omdat we graag de tweede plek in de ranking willen bemachtigen. Als dat lukt, dan hebben we wat meer thuiswedstrijden in de komende periode. Daar gaan we graag voor,” aldus de coach. 

Tickets

Wil jij er zaterdagavond bij zijn als UNIS Flyers het opneemt tegen HYC Herentals? Bestel dan nu je tickets via VanPlan! Wedstrijd begint om 20.00 uur in Thialf. Tot dan!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht