Voor UNIS Flyers staat zondagmiddag een belangrijke wedstrijd te wachten. Na de winst in de landelijke bekerfinale, mag UNIS Flyers opnieuw in een finale aantreden. Dit keer staat het Nederlands kampioenschap op het spel. Tegenstander is Hijs Hokij Den Haag. Zondagmiddag 1 maart om 15.30 uur is de face-off tussen beide teams. 

Foward van UNIS Flyers Juha Kiilholma heeft zin in deze wedstrijd. Hij verwacht een druk Thialf en volop steun van de vele Flyers fans. ,,Ik heb veel zin in zondag,” steekt Juha van wal. ,,Het is prettig dat we gewoon in ons eigen Thialf kunnen spelen, voor onze geweldige fans. Ik hoop echt dat veel supporters zondag naar Thialf komen!”

Tickets finale

Kom jij zondagmiddag Juha Kiilholma en zijn teamgenoten steunen in hun strijd voor het Nederlands kampioenschap? Haal dan vlug je tickets via deze link. Zondagmiddag 2 maart om 15.30 uur valt de puck tussen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag. Inzet: het Nederlands kampioenschap. Let op: seizoenkaarthouders van UNIS Flyers hebben op vertoon van de seizoenkaart geen recht op toegang tot de finale. Ook zij zullen een ticket moeten kopen. Check voor de zekerheid ook de huisregels die gelden in Thialf.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht