Aanvaller Kevin Nijland keert dit weekend tijdelijk terug in line-up bij UNIS Flyers. De 26-jarige Heerenvener trainde in de voorbereiding met de ploeg mee en ging daarna een aantal maanden op reis. De afgelopen weken was hij terug in Nederland en terug op het ijs bij UNIS Flyers. Komend weekend vervangt hij Pim van der Meulen. 

Kevin Nijland speelt zijn gehele carrière in Heerenveen. In het seizoen 2008-2009 maakte hij zijn debuut. Het afgelopen seizoen kwam hij in 39 wedstrijden tot 12 goals en 13 assists. De terugkeer van Kevin Nijland in het BeNe-League team is eerst tijdelijk in verband met de afwezigheid van Pim van der Meulen. Van der Meulen neemt met het Nederlandse U20 team deel aan het WK in Zuid-Korea.

De rest van het seizoen traint Kevin Nijland mee met het BeNe-League team en speelt hij wedstrijden voor UNIS Flyers in de eerste divisie. Ook is hij beschikbaar voor BeNe-League wedstrijden wanneer er schorsingen, blessures of interlandverplichtingen zijn voor andere spelers.

 

Tickets

Wil jij zaterdag Kevin Nijland in actie zien tijdens de benefietwedstrijd tegen Antwerp Phantoms in teken van het Agrarisch Natuurfonds Fryslân? Bestel dan alvast online tickets voor de wedstrijd. Om 20:00 uur is de face-off in Thialf. Tickets zijn te bestellen op de website van Vanplan.nl.

Deel dit bericht