Komende vrijdag speelt UNIS Flyers thuis tegen Chiefs Leuven, op dit moment de nummer 4 uit de BeNe-League. De eerste wedstrijd na de jaarwisseling is steevast druk bezocht van UNIS Flyers. Wil je voorkomen dat je lang in de rij staat bij de kassa, bestel dan nu alvast je tickets online.

Vrijdagavond is een belangrijk duel voor UNIS Flyers. Winst betekent dat de voorsprong op de ranglijst ten opzichte van de naaste concurrenten gehandhaafd blijft. Chiefs Leuven heeft dit seizoen opnieuw een team geformeerd dat gevaarlijk is tegen elke tegenstander. Ze zijn dan met recht ook een outsider. Spanning is komende vrijdag dus verzekerd!

De laatste thuiswedstrijd in Thialf was qua publieke opkomst een hoogtepunt. Ruim 2500 fans zagen UNIS Flyers zich plaatsten voor de Bekerfinale. Om te voorkomen dat je te laat in het stadion bent, raden wij iedereen aan om alvast tickets online te kopen.

Tickets bestellen

Wil je kaarten bestellen? Dat kan online via Van Plan. Er zijn zowel familiebundels als losse kaarten te koop. Wil je met twee volwassenen en twee kinderen naar de wedstrijd komen, klik dan hier om het voordelige familiebundel van €25,- te bestellen.  Ben je op zoek naar reguliere tickets klik dan hier om kaarten te bestellen voor volwassenen (€11,50) en jeugd t/m 17 jaar (€5,-).

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht