De kaartverkoop voor de halve finale van de Beker van Nederland is begonnen. In een best-of-two serie strijden UNIS Flyers en Microz Eaters uit Geleen voor een plek in de Bekerfinale. Op zaterdag 21 december wordt de eerste halve finale wedstrijd in Geleen gespeeld. Vervolgens wordt in Thialf zondag 22 december om 19:00 uur de tweede wedstrijd in de serie gespeeld.

UNIS Flyers en Microz Eaters zijn de nummers 1 en 4 uit de reguliere bekercompetitie. Daardoor heeft UNIS Flyers thuisvoordeel en heeft de club gekozen om de serie met een uitwedstrijd te beginnen. Hierdoor speelt UNIS Flyers de tweede halve finale wedstrijd in het eigen Thialf. De wedstrijd begint zondag 22 december om 19:00 uur. De winnaar van de best-of-two serie plaatst zich vervolgens voor de bekerfinale in Eindhoven. De bekerfinale zal op woensdag 15 januari 2020 worden gespeeld.

Hoe werkt een Best-of-Two

Tijdens een best-of-two-serie moeten beide wedstrijden een winnaar en verliezer opleveren. Indien de stand na de reguliere speeltijd gelijk is zullen overtime en eventueel penaltyshots,conform de reguliere BNL regels,voor een winnaar / verliezer zorgen. Reguliere winst levert 3 punten op, verlies 0 punten, overwinning in overtime 2 punten, verlies in overtime 1 punt.

Indien na de tweede wedstrijd de stand in wedstrijdpunten gelijk is,dan volgt een 3 tegen 3 speelperiode met sudden victory van maximaal 20 minuten. Indien nodig zullen daarna penalty shots de winnaar/verliezer opleveren. Er is tijdens deze overtime geen wisseling van speelhelft. Deze additionele speelperiode wordt gezien als een nieuwe wedstrijd. (Bron: IJshockey Nederland)

Tickets

Voor de halve finale is de kaartverkoop inmiddels begonnen. Via Vanplan.nl kunnen zowel losse tickets voor volwassen en kinderen t/m 17 jaar worden besteld als ook gecombineerde familiebundels. Een individuele ticket voor volwassenen kost €11,50 en kinderen t/m 17 jaar betalen €5,-. Een familiebundel kost €25,- en is geldig voor 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 17 jaar. Klik hier om individuele tickets te bestellen en hier om een familiebundel te kopen.

Arrangementen

Wil je vooraf aan de wedstrijd eerst een hapje eten? Dat kan! Boek dan het mannenavond als vrouwenavond arrangement voor deze wedstrijd. Beide arrangementen kosten €32,50 per persoon. In dit pakket zit een wedstrijdticket, een Burgermenu met drie consumpties en nachos inbegrepen.

 

Deel dit bericht