UNIS Flyers heeft Jeff Honebeeke aangetrokken als opvolger van Jorrit Vos. De 26-jarige goalie komt over van GIJS Groningen, waar hij de afgelopen 10 jaar onder contract stond. Met het aantrekken van Honebeeke is de selectie van UNIS Flyers voor het seizoen 2017-2018 compleet. 

“We zijn blij dat Honebeeke ons team komt versterken. Vorig jaar maakte hij ruim 70 saves tijdens het duel dat we tegen Groningen speelden. Hiermee maakte hij een ijzersterke indruk”, verwelkomt coach Mike Nason de Groninger. “We verwachten dat hij goed past in onze spelersgroep en dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren in ons jacht naar meer prijzen.”

Jeff Honebeeke debuteerde in het seizoen 2006-2007 voor GIJS Groningen en speelde afwisselend op Eredivisie en Eerste Divisie niveau. Afgelopen jaar kwam hij 7 keer namens GIJS Groningen in actie in de BeNe-League.

De complete selectie voor het seizoen 2017 – 2018 is:

G: Sjoerd Idzenga, Jeff Honebeeke

D: Pippo Limnell Finocchiaro, Yan Turcotte, Mark Hoekstra, Kenny Welles, Ernesto Klem, Niels van der Vossen, Brend de Jong

F: Ronald Wurm, Marco Postma, Tony Demelinne, Adam Bezak, Aldo van Aalderen, Lars den Edel, Dennis Sikma, Kevin Nijland, Marc Nijland, Valentijn Bouten, Tobie Collard, Brent Janssen

WIN! Bestel je voor de eerste thuiswedstrijd een seizoenkaart bij UNIS Flyers, dan maak je kans op het shirt van aanvaller Kevin Nijland. Klik hier om te bestellen.

iverra volutpat.

Deel dit bericht