Vanuit UNIS Flyers nemen Jasper en Viktor Nordemann deel aan het programma Maatschappelijk impact Topsport Noord! Een leuk initiatief om sporten in het algemeen te enthousiasmeren op allerlei manieren.

Gistermiddag is het programma Maatschappelijk impact Topsport NOORD gestart. Een mooie groep topsporters (van UNIS Flyers, SC Heerenveen vrouwen&mannen en Topsport Noord) hadden hun eerste (van vier) opleidingsessies die hen gaat helpen een maatschappelijk thema te kiezen en inspirerend uit te dragen op scholen, sportverenigingen, bedrijven en/of evenementen.

De aftrap van deze eerste opleidingsessie werd gedaan door de wethouder sport van Gemeente Heerenveen. Vervolgens zijn de topsporters en de opleider, More2Win, aan de slag gegaan. Dit programma is tot stand gekomen door de samenwerking met en de inzet van maar liefst 12 regionale partijen:

sc Heerenveen (mannen), sc Heerenveen (vrouwen), UNIS Flyers, Topsport Noord, Provincie Fryslan, Gemeente Heerenveen, NOC*NSF, Heerenveen Vitaal, CIOS, Sport Fryslan, Innovatielab Thialf, More2Win.

Foto: Topsport Noord

Deel dit bericht