Tijdens de traditionele slotavond van UNIS Flyers gezamenlijk met de Supportersvereniging werden de jaarlijkse spelerawards uitgereikt. Onder grote belangstelling ontvingen de volgende spelers extra erkenning voor hun prestaties.

MVP – Adam Bezak #22

Een ijshockeyer in hart en nieren die vecht voor elke puck. Adam is een leider op het ijs en een voorbeeld voor iedereen. Multifunctioneel inzetbaar tijdens alle situaties op het ijs. Adam heeft Altijd de wil om beter te worden. Geeft op en buiten het ijs alles om het beste uit zichzelf te halen.

BEST D – Todd Ratchford #95

Todd werd tijdens het seizoen steeds beter en liet na de kerst vooral zien hoe belangrijk hij is voor het team. Een zeer gemakkelijke schaatser die het spel can controleren vanuit het eigen verdedigingsvak. Scoorde een aantal zeer belangrijke doelpunten zodat we de eerste plek in de reguliere competitie konden behalen. Trok de goede lijn door in de playoffs.

HARDEST WORKING PLAYER – Aldo van Aalderen #11

Er is slechts een versnelling voor Aldo. Een fysieke speler die ruimte creeert op het ijs voor zijn teamgenoten door zijn harde werken en fysiek spel. Aldo heeft zijn plek in het eerste team verovert door simpelweg keihard werken en zichzelf op te offeren voor het team. In de belangrijke wedstrijden draagt hij veel bij met zijn rol en hoe deze invult.

BEST YOUNG PLAYER – Marc Nijland #97

Ondanks dat Marc al enkele seizoenen meespeelt, is hij nog steeds een relatief jonge speler. Heeft zijn ups and downs gehad. Marc heeft laten zien dat hij kan doorzetten om een betere speler te worden en verdiende hierdoor steeds meer ijstijd. Tijdens de playoffs heeft Marc uitstekende wedstrijden gespeeld. Dit seizoen heeft hij een grote stap voorwaarts gezet en de basis gelegd om nog verder te groeien als ijshockeyer komende jaren.

 

BEST ALL AROUND FORWARD – Brent Janssen #10

Brent’s spelinzicht gecombineerd met ongelofelijk hard werken zorgt ervoor dat hij een zeer effectieve speler is tijdens alle situaties op het ijs. Powerplay, 5-op-5, 4-op-3, 3-op-3 en het allerbelangrijkste tijdens de penalty kill.  Brent laat tijdens elke penalty kill zien dat hij één van de beste defensieve aanvallers is in de BeNe-League. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en laat zien dat lengte niks uitmaakt tijdens de gevechten om de puck op het ijs.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht