Wil jij deze winter ook iets gaafs doen met vrienden en collega’s? Zoeken jullie spanning, entertainment en strijd? Dan is de ijshockeyclinic van UNIS Flyers echt iets voor jullie!  Deze winter verzorgt UNIS Flyers opnieuw ijshockeyclinics in Thialf!

IJshockeyclinic

De ijshockeyclinic is zeer geschikt voor (meerdere) groepen en wordt gehouden in de ijshockeyhal van Thialf. Alle materialen zoals een helm, stick, uitrusting (bescherming), shirts met de namen van UNIS Flyers legends en schaatsen zijn aanwezig. Eén of meerdere spelers / coaches van UNIS Flyers verzorgen de ijshockeyclinic.  Jouw collega’s en vrienden krijgen dus de kneepjes van het vak geleerd door een expert!

De ijshockeyclinic is opgebouwd volgens een vaste volgorde. In de kleedkamer wordt de uitrusting aangedaan en de eerste uitleg gegeven. Vervolgens gaan jullie naar het ijs en krijg je de eerste drills. Deze oefeningen zorgen ervoor dat je gevoel krijgt bij ijshockey. Daarna gaat de clinic echt los met een onderlinge wedstrijd! De wedstrijd om de eer wordt afgesloten met een borrel en hapje in Thialf.

Teamuitje en vrijgezellenfeest

Zoek jij voor collega’s een leuk teamuitje of een intensieve start van het vrijgezellenfeest? De ijshockeyclinic zorgt voor een perfecte groepsbinding.  Bovendien is het een ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen! De clinic is geschikt vanaf 12 personen. Prijs: € 69,50 incl. BTW per persoon. Hierin zit alles inbegrepen zoals ijshuur, materialen, eten en drinken.

Boeken

Heb je specifieke eisen of zoek je meer informatie over de ijshockeyclinic, neem dan contact met ons op via e-mail.

Foto: Nicolien Sijtsema

Deel dit bericht