Het is nog even wachten op de laatste loodjes, zodat de ijsvloer in de ijshockeyhal van Thialf volledig gereed. De mannen van coach Mike Nason staan letterlijk te trappelen om van start te gaan. Op een gloednieuwe ijsvloer, een schitterende nieuwe boarding en ook vernieuwde spelersbanken en jury/strafbanken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een nieuw ijshockeyseizoen!

We zien in het team van UNIS Flyers enkele bekende namen terugkeren: captain Trevor Hunt is er weer bij evenals goalie Martijn Oosterwijk. Topschutter Roope Nikkilä is inmiddels alweer in Heerenveen gearriveerd, en op dezelfde dag landde ook nieuwkomer Henri Ruotsalainen op Schiphol. Daarnaast ontvangt Mike Nason een paar nieuwe gezichten in zijn team: Floris van Elten maakt de overstap van Eaters Limburg naar UNIS Flyers. Mike Collard komt over van Zoetermeer Panters, Justin van Baarsen van Dragons Utrecht en Wesley de Bruijn van Hijs Hokij Den Haag. Almer de Boer keerde na een Zweeds uitstapje weer terug in Thialf.

Zodra de ijsvloer volledig gereed is, zet UNIS Flyers de eerste streken in Thialf voor een mooi seizoen. Maar dit kan UNIS Flyers niet alleen. UNIS Flyers is de ijshockeyclub met de grootste fanbase in de BeNe-League. In Thialf zitten elke week de meeste fans! Hoe bijzonder en speciaal was het gevoel in een vol Thialf met een winnend UNIS Flyers? Graag zien we jullie allemaal weer terug in Thialf!

Uitverkochte ijshockeyhal in Thialf.

Heb jij je seizoenkaart al verlengd? Of ken je iemand waarvan jij vindt dat hij of zij een seizoenkaart van UNIS Flyers moet afnemen? Kom in actie! En maak gebruik van onze nieuwe voordelige seizoenkaartpakketten. Verzeker jezelf alvast met het nieuwe shirt voor het komende seizoen! Of een prachtige sjaal!

  1. Seizoenkaart UNIS Flyers + het nieuwe shirt van UNIS Flyers (thuis of uit) mét rugnummer en naam: € 235,00 (of € 135 voor jeugd t/m 17 jaar)
  2. Seizoenkaart UNIS Flyers + de nieuwe sjaal (je kunt kiezen voor de sjaal in uit-kleuren of thuis-kleuren): € 205,00 (of € 105 voor jeugd t/m 17 jaar)
  3. Seizoenkaart UNIS Flyers: € 195,00 (of € 95 voor jeugd t/m 17 jaar)

Wist je dat… Jij met jouw seizoenkaart van UNIS Flyers kunt profiteren van enkele leuke extraatjes? Zo kun je op vertoon van je Flyers-seizoenkaart eenmalig een gratis portie nacho’s krijgen bij Grandcafé ’t Gerecht, als je vier drankjes bestelt. En je ontvangt bij Pizzaria Italia 10% korting op de gehele bon! Daarnaast heb je met je seizoenkaart van UNIS Flyers gratis toegang tot Flyers Live TV. Wil je eens een wedstrijd terugkijken? Of kun je er helaas niet live bij zijn? Kijk dan gratis mee via Flyers Live TV.

De seizoenkaarten kun je hier bestellen via VanPlan! Tot over een paar weken in Thialf!

Deel dit bericht