Begint het bij jullie ook alweer te kriebelen? Over drie maanden is het ijshockeyvirus er weer want dan staan de spelers van UNIS Flyers weer op het ijs! Bestel voor 15 juni jouw seizoenkaart en profiteer van extra korting!

Voor alle fans die er direct bij willen zijn hebben wij een speciale korting, de “Early Birds”. Wil je verzekerd zijn van een plek? Bestel dan tot en met 15 juni 2019 jouw Early Bird seizoenkaart en bespaar € 15,00! De Early Birds korting is maar beperkt geldig! Voor volwassenen kost de seizoenkaart slechts € 145,00 en jeugd t/m 17 jaar betaalt € 65,00. Wacht niet langer en bestel je Early Bird seizoenkaart nu online (klik hier)!

Wat zit er allemaal al in het vat?

Voor komend seizoen zijn al een aantal spelers vastgelegd. De ervaren verdedigers Pippo Limnell en Trevor Hunt hebben hun contract verlengd. Net zoals de aanvallende sterkhouders Ronald Wurm en Adam Bezak. Nederlands international Jasper Nordemann draagt ook in het seizoen 2019-2020 het shirt van UNIS Flyers. Bovendien zijn er twee spelers aangetrokken voor komend seizoen. Terug op het oude nest komt goalie Martijn Oosterwijk. Hij komt over van Visby/Roma uit de sterke Zweedse competitie. Volledig nieuw bij de club is Trevor Petersen. De Canadese aanvaller komt over van Brest uit de Franse eerste divisie. Komende weken worden er meer spelers bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen!

Het oefenprogramma met een aantal Duitse teams wordt komende weken gepresenteerd. Met een seizoenkaart heb je gratis toegang tot deze wedstrijden!

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht