Komende zaterdag speelt UNIS Flyers in Thialf tegen Herford Ice Dragons. De wedstrijd is het één na laatste duel voor UNIS Flyers in de Inter Region Cup. Voor UNIS Flyers is Herford een bekende tegenstander. Ervaring uit het verleden leert, dat deze wedstrijden altijd vermakelijk zijn. Dus kom naar Thialf en moedig UNIS Flyers aan!

De wedstrijd begint zaterdag 11 januari om 20:30 uur. In verband met het EK Schaatsen in Thialf zal het druk zijn rondom het stadion. Kom dus op tijd! Na afloop van de wedstrijd is een gezellig feest in de Flyers Bar. Heb je zin in een Après IJshockey Feestje? Sla dan zeker dit feest zaterdag niet over!

Tickets bestellen

Wil jij alvast tickets bestellen voor de wedstrijd UNIS Flyers – Herford Ice Dragons? Dat kan de reguliere tickets kan je vanaf nu via onze ticketshop bestellen op Vanplan.nl. Ook kan je gebruik maken van de leuke aanbieding voor familiebundels. Kom je met twee volwassenen en twee kinderen, klik dan hier.  Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Deel dit bericht