De wedstrijd vanavond tegen Golden Sharks Mechelen is afgelast. Binnen het team (spelers en begeleiding) van de Sharks zijn een aantal COVID-19 besmettingen.

UNIS Flyers zou zaterdag afreizen naar Mechelen om het op te nemen tegen de Golden Sharks. De face off van die wedstrijd stond om 19.00 uur op het programma, maar gaat begrijpelijkerwijs niet door. Golden Sharks heeft besloten om al haar wedstrijden van dit en komend weekend te annuleren, zodat er in de tijdelijke stop van de Bene League voldoende tijd is om te herstellen en de selectie compleet te krijgen.

Eerder deze week werd al bekend dat er, na gezamenlijk overleg tussen het bestuur van de BeNeLeague en de deelnemende clubs, is besloten een tijdelijke competitie stop in te lassen.

Thuiswedstrijd

Zondagmiddag om 17.30 uur speelt UNIS Flyers tegen Zoetermeer Panters in Thialf. Omdat er geen publiek aanwezig mag zijn met de huidige COVID19 maatregelen, is deze wedstrijd live te volgen via Flyers Live TV. Seizoenkaarthouders en leden van de Business Club kunnen deze wedstrijd kosteloos bekijken. Heb je al eerder een account aangemaakt? Dan moet je eerst inloggen en daarna via Abonnementen je account upgraden naar ‘UNIS Flyers Premium’. Kijk op Hoe werkt het voor alle stappen.

Heb jij geen seizoenkaart? Dan kun je een ‘wedstrijdticket’ (Pay Per View) kopen bij Flyers Live TV. Heb je al eerder een account aangemaakt? Log dan in en volg de stappen via Pay Per View. Nog niet eerder een account aangemaakt? Kies bij Abonnementen voor ‘Pay Per View’ en volg de stappen.

 

Deel dit bericht