Het einde van de BeNe-League competitie nadert. UNIS Flyers speelt nog drie wedstrijden. Te beginnen zaterdag tegen Chiefs Leuven in Thialf (20.00 uur). Zondagavond speelt het team van coach Nason uit tegen HYC Herentals (20.00 uur).

De wedstrijd van zaterdagavond staat in het teken van Verbonden Stilte. Voor dit goede doel wordt geld ingezameld, onder andere door een shirt veiling na afloop van het duel. Maar eerst dus een belangrijke wedstrijd ijshockey, vindt coach Mike Nason. ,,We hebben dit seizoen twee keer van Chiefs Leuven verloren. Ik denk dat het grotendeels onze mindset was die destijds niet goed was. We willen ons revancheren. We spelen met vier lijnen die veel energie geven. Wij zijn ready to go.”

Zondagavond reist het team af naar België, voor de wedstrijd tegen HYC Herentals. Die ploeg won afgelopen weekend de Belgische bekerfinale. ,,Herentals heeft geen geheimen. Hun toplijn is misschien wel de beste in de BeNe-League. Het is belangrijk om hen goed te verdedigen, op de juiste manier. Daar moeten we waakzaam voor zijn,” besluit Nason.

De wedstrijd tegen Chiefs Leuven staat zoals gezegd in het teken van Verbonden Stilte. UNIS Flyers speelt deze wedstrijd in speciaal ontworpen shirts die na afloop van de wedstrijd worden geveild in de Business Club. De opbrengst van deze shirtveiling gaat naar Verbonden Stilte. Voor meer informatie, kijk ook op de website van Verbonden Stilte.

Doneren

Naast de opbrengst van de veiling en de verkoop van speciale pucks, is ook een donatie hartelijk welkom! Hiervoor is een speciale pagina opgetuigd. Wil je een donatie doen, klik dan hier.

Tickets

Wil je bij deze speciale wedstrijd aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk! Tickets koop je al in de voorverkoop via Ticketpoint! De wedstrijd tegen Chiefs Leuven start om 20.00 uur in Thialf!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht