Gezamenlijk met Thialf, Catering van ‘t Hooge biedt UNIS Flyers aanstaande zondag zowel het arrangement ‘Mannenavond’ als ‘Vrouwenavond’ aan. Beide arrangement bevatten een maaltijd, nachos tijdens de rust, drie consumpties en een ticket voor het play-offs duel UNIS Flyers vs. Hijs Hokij Den Haag.

Aanstaande zondag wordt het mannenavond arrangement voor de tweede maal aangeboden. Rondom de wedstrijd tegen Luik Bulldogs is het arrangement voor het eerst getest en dat heeft lovende reacties opgeleverd van de deelnemers. Zondag testen we het arrangement opnieuw om het zo verder te finetunen. Eveneens bieden we dan het arrangement ‘Vrouwenavond’ aan. Het verschil tussen beide arrangementen is dat bij Mannenavond een stevige hamburger wordt geserveerd en bij vrouwenavond worden er tapas op tafel gezet.

Voor een gereduceerd tarief van €32,50 bieden we beide arragenementen aan. Opgeven kan via pr@unisflyers.nl. De eerste aanmeldingen om aan beide arrangementen mee te doen zijn inmiddels binnengekomen.

Deel dit bericht