Via deze weg wil het bestuur van UNIS Flyers een update geven over de ontwikkelingen met betrekking tot het gevolg van het kort geding en de nieuwe datum voor de halve finale wedstrijd in de bekercompetitie tegen Snackpoint Eaters Limburg-Geleen.

Het bestuur van UNIS Flyers begrijpt de vragen omtrent duidelijkheid over de speelgerechtigdheid van Riku Pitkänen. Op dit moment kan het bestuur geen formele duidelijkheid geven. De club en de BeNe-League organisatie zijn nog met elkaar in overleg. UNIS Flyers zal zodra er formele duidelijkheid is, dit zo snel mogelijk via haar communicatiekanalen naar buiten brengen.

De halve finale wedstrijd in de Beker van Nederland, die afgelopen zaterdag is afgelast wegens een coronabesmetting in de selectie van Snackpoint Eaters Limburg-Geleen, zal op korte termijn opnieuw gepland gaan worden. UNIS Flyers en Snackpoint Eaters Limburg-Geleen rekenen er op komende week een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Reeds gekochte tickets voor deze wedstrijd blijven uiteraard geldig voor de nieuw geplande halve finale wedstrijd tegen Snackpoint Eaters Limburg-Geleen.

Wedstrijden dit weekend

Voor UNIS Flyers staan dit weekend twee wedstrijden op het programma. Vanavond speelt de ploeg in België tegen Luik en morgen treft UNIS Flyers Mechelen Golden Sharks in Thialf. Tickets voor de wedstrijd zijn hier te koop. De face-off is om 17.30 uur.

 

Deel dit bericht