Alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers zijn dit jaar opnieuw via een livestream te zien op Flyers Live TV. In samenwerking met Video Platform Nederland zal UNIS Flyers een volledig programma verzorgen rondom alle thuiswedstrijden.

Livestream

Naast livebeeld en verslag van de wedstrijden is er ook dit seizoen wederom een uitgebreid voorprogramma. Hierin zullen de coaches vooruitkijken op de wedstrijd en komen andere interessante gasten aan het woord. Tijdens de pauze zullen verschillende analisten de voorafgaande periode analyseren. Nieuw zijn de speler interviews direct na afloop van elke periode.

Zowel de wedstrijden in de BeNe-League, Beker van Nederland en in de Inter Region Cup zijn rechtstreeks te zien op vpntv.nl. Om de wedstrijden via de livestream te zien moet er een account worden aangemaakt. Een losse wedstrijd kost €3,50. Voor de eerste drie thuiswedstrijden (Zoetermeer, Neuss en Den Haag) van het seizoen 2019-2020 geldt een speciale bundelprijs van €7,50.

Vrijdagavond begint om 20:15 uur begint de eerste uitzending van dit seizoen op Flyers Live TV. Om 20:30 uur wordt er live overschakelt naar de face-off tussen UNIS Flyers – Zoetermeer Panters in de Beker van Nederland. De samenvatting van de wedstrijd zal op maandag online komen op de unisflyers.nl en de sociale mediums.

Tickets

Ben je liever in het stadion bij UNIS Flyers vs. Zoetermeer Panters in Thialf?  Bestel vandaag nog tickets in de voorverkoop online!

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht