De kwartfinale van de Nederlandse beker staat komend weekend op het programma voor UNIS Flyers. Het betreft een best-of-two serie. Zaterdagavond speelt het team van coach Nason in Groningen tegen GIJS Hepro (20.30 uur). Zondagavond om 20.30 uur is de return in Thialf.

Afgelopen weekend tankte het team van coach Mike Nason zelfvertrouwen door te winnen van Hijs Hokij Den Haag (2-1 OT) en Bulldogs Liège (5-1). ,,We hadden goed keeperswerk van Martijn,” vertelt Mike. ,,De spelers speelden goed in hun structuur en we gaven niet zoveel weg. Ik vond Den Haag over de gehele wedstrijd sterker dan ons, maar toch wisten wij te winnen. In het verleden is het ook wel eens andersom geweest,” lacht Nason. ,,De wedstrijd tegen Luik was de eerste periode heel goed, wat altijd een lastige periode is na een lange busrit. Daarna speelden we slim en wisten we de wedstrijd onder controle te houden.”

Zaterdagavond staat een korte busrit te wachten naar Groningen. ,,Het is prettig dat Groningen dichtbij is. We gaan die wedstrijd benaderen zoals iedere andere wedstrijd. We moeten hard blijven werken, dat is het belangrijkste. We willen graag verder komen in het bekertoernooi en ik hoop dat we in Groningen ook de steun van de meegereisde fans goed kunnen horen,” besluit Nason.

Zondagavond tegen GIJS Groningen in Thialf

Kom jij zondagavond UNIS Flyers steunen in hun wedstrijd tegen GIJS Groningen? Koop dan hier je tickets via Ticketpoint. Deze kwartfinale betreft een best-of-two. Zaterdagavond wedstrijd één in Groningen. Zondagavond (20.30 uur) wedstrijd twee in Thialf. Wie plaatst zich voor de halve finale van de Nederlandse beker?

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht