UNIS Flyers heeft het contract met Dave van den Bos verlengd. De 19-jarige aanvaller behoort ook volgend seizoen tot de hoofdmacht van UNIS Flyers.

Dave is blij dat hij komend seizoen weer in het shirt van UNIS Flyers mag spelen. ,,Ik vind het hartstikke leuk om bij UNIS Flyers te mogen spelen. We hebben een leuke groep jongens. Ook veel jongere jongens, dat spreekt mij ook aan. Vorig jaar zijn bijvoorbeeld Wesley (de Bruijn, red.), Justin (van Baarsen, red.) en Mike (Collard, red.) erbij gekomen. Met hen heb ik een goede klik en is het ijshockey alleen maar leuker geworden. Dan is de keuze niet moeilijk om te verlengen,” vertelt Dave.

Afgelopen seizoen had Dave de nodige pech met enkele vervelende blessures. ,,Ik wilde een seizoen goed meedraaien bij UNIS Flyers en mezelf laten zien. Door blessures is dat niet echt gelukt. Maar de wedstrijden die ik gespeeld heb, gingen prima voor mijn gevoel. Ik heb mijn bijdrage geleverd. Nu ben ik weer keihard aan het trainen om komend seizoen minder blessures te krijgen. Na het vorige seizoen ben ik gelijk begonnen in de gym. Ik train daar vier keer per week om sterker te worden,” legt Dave uit.

Hij kijkt uit naar het komende seizoen, waarin twee Duitse teams erbij komen in de BeNe-League. ,,Vorig seizoen speelden we ook tegen Neuwied,” blikt Dave terug. ,,Duitse teams spelen misschien iets harder, maar het is niet heel anders. Bij UNIS Flyers krijgen we ook weer een sterk team, dus ik denk dat het alleen maar leuk kan worden en dat we weer gaan vechten voor de prijzen,” klinkt het strijdvaardig.

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht