Voor UNIS Flyers zit de voorbereiding er op. Hannover Scorpions was vrijdag met 6-5 te sterk voor UNIS Flyers. Zondagavond won UNIS Flyers in Dinslaken. Vrijdag begint in Thialf het officiƫle seizoen met een wedstrijd tegen Zoetermeer Panters.

Vrijdagavond reisde UNIS Flyers af naar Hannover voor het oefenduel tegen Hannover Scorpions. Scorpions geldt als een topteam in de Duitse Oberliga. UNIS Flyers weerde zich kranig en maakte door een sterke tweede en derde periode zelfs kans op een overwinning. Uiteindelijk bleek Hannover Scorpions na 60 minuten ijshockey toch nipt te sterk. Alle goals van de wedstrijd zijn terug te zien in de samenvatting.

In Dinslaken was UNIS Flyers gisteren te sterk voor Dinslaken Kobras. Het Regionalliga team werd met 2-4 verslagen. Al met al is het succesvolle voorbereiding voor UNIS Flyers geweest. Met drie overwinningen op Duitse Regionalliga teams, twee nederlagen tegen sterke Oberliga teams en een duidelijke nederlaag tegen BeNe-League concurrent Hijs Hokij heeft de technische staf veel informatie kunnen verzamelen.

Tickets

Vrijdagavond om 20:30 uur begint voor UNIS Flyers het seizoen. In de Beker van Nederland is dan Zoetermeer Panters de tegenstander in Thialf. Tickets zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar. Bestel ze vandaag nog online!

Foto: SVFF

 

 

Deel dit bericht