Het wedstrijdschema van de Final Four, het toernooi waarin de vier beste Nederlandse teams de strijd aangaan om het kampioenschap van Nederland, is grotendeels bekend. Zeker is in elk geval dat kersverse bekerwinnaar HIJS Hokij Den Haag zich als eerst plaatst. Verliezend bekerfinalist en gastheer van de Final Four UNIS Flyers wordt tweede. Beide teams zullen elkaar daarmee ontlopen in de halve finales op zaterdag 24 februari.

De tegenstanders van zowel de UNIS Flyers als HIJS Hokij zijn nog niet bekend. De Ahoud Devils uit Nijmegen, aankomende zaterdag om 20:30 tegenstander in Thialf (bestel tickets hier), staan derde, gevolgd op 4 punten door de LACO Eaters uit Geleen. Beide teams zijn zeker van deelname, maar met nog twee wedstrijden te spelen aankomend weekend voor beide teams is er theoretisch nog altijd een kans dat de Eaters de derde plek weten over te nemen ten koste van Nijmegen.

De UNIS Flyers trappen het Final Four-weekeinde af met een wedstrijd om 16:30 tegen de nummer 3. De avondwedstrijd is voor Den Haag. Om 20:00 is de eerste face-off tegen het als vierde geplaatste Nederlandse team. Daarmee komt het schema er zo uit te zien:

Zaterdag 24 februari:

16:30 (2) UNIS Flyers  – (3) Ahoud Devils Nijmegen / LACO Eaters Geleen

20:00 (1) HIJS Hokij Den Haag – (4) LACO Eaters Geleen / Ahoud Devils Nijmegen

Zondag 25 februari om 15:00 is de finale. Het hoogst geplaatste team krijgt hierin het ‘thuisvoordeel.’ Informatie rondom kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk!

Deel dit bericht