Om 18:45 uur begint vanavond de uitzending van Flyers Live TV. Na een uitgebreide voorbeschouwing is om 19:00 uur de halve finale wedstrijd tussen UNIS Flyers en Microz Eaters te zien. De winnaar van de best-of-two serie plaatst zich voor de bekerfinale in Eindhoven.

Gisteravond stonden beide ploegen ook tegenover elkaar. In Geleen sloeg UNIS Flyers een eerste slag door met 1-3 te winnen. Hierdoor staat UNIS Flyers nu met 3 punten voor in de serie. Winst of een gelijke stand vanavond is voor UNIS Flyers het streven om zo plaatsing naar de bekerfinale af te dwingen.

De wedstrijd is rechtstreeks te zien op Flyers Live TV. Klik op de hier en meld je aan bij Video Platform Nederland.

Tickets

Zit je net zoals de 2000+ andere fans liever in het stadion bestel dan vast online tickets! Via Vanplan.nl kunnen zowel losse tickets voor volwassen en kinderen t/m 17 jaar worden besteld als ook gecombineerde familiebundels. Een individuele ticket voor volwassenen kost €11,50 en kinderen t/m 17 jaar betalen €5,-. Een familiebundel kost €25,- en is geldig voor 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 17 jaar. Klik hier om individuele tickets te bestellen en hier om een familiebundel te kopen.

Foto: Martin de Jong

 

Deel dit bericht