Voor het seizoen 2020-2021 is UNIS Flyers op zoek naar een Materiaalman of -vrouw. In deze rol ben je dichtbij het team betrokken en help je de spelers met het verzorgen van het materiaal. De functie is op vrijwillige basis.

Als Materiaalman of -vrouw werk je samen met meerdere mensen in het begeleidingsteam van UNIS Flyers. Onderling worden de taken verdeeld. Je bent voornamelijk actief achter de schermen bij trainingen en wedstrijden. In deze rol heb je kennis van ijshockeymaterialen en kan je goed inschatten wat de behoefte van ijshockeyspelers is. Ook is het een pré dat je ervaring hebt met het bestellen van materialen en hier een goed overzicht van kunt bijhouden. Gewenst is dat je ook bij de uitwedstrijden van UNIS Flyers meegaat. Je reist samen met het team naar alle wedstrijden toe in de bus.

Heb je interesse in deze belangrijke functie in de begeleidingsstaf? Of heb je nog verdere inhoud van de rol? Stuur dan een e-mail naar UNIS Flyers en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Deel dit bericht