UNIS Flyers speelt komend weekend twee wedstrijden. Vanavond gaat het team van coach Mike Nason op bezoek bij Neuwied (20.00 uur). Zondagmiddag ontvangt UNIS Flyers in Thialf de regerend BeNe League kampioen Bulldogs Liège (17.30 uur).

Afgelopen weekend ging UNIS Flyers onderuit bij Chiefs Leuven. Ondanks een 3-0 voorsprong, werd met 6-3 verloren. ,,Ik denk dat de mindset niet goed was. We werden bij 3-0 wat nonchalant. Chiefs kwam vervolgens sterk terug, en we konden het helaas niet meer omdraaien. Dit zijn momenten waar we van moeten leren. Als je 3-0 voor staat, hoef je niet op zoek naar de vierde goal, maar moet je juist zorgen dat je defensief goed staat,” blikt Nason terug.

Vanavond en zondag wil hij dat zijn team de juiste mindset laat zien. ,,We moeten als team gaan spelen en het goede gevoel van oktober/november weer zien te vinden. Alle wedstrijden zijn nu belangrijk. De energie en de intensiteit moet weer terug keren, en dan hoop ik dat zich dat vertaalt in succes.”

Vanavond dus de uitwedstrijd tegen Neuwied. ,,Ik vind dat Neuwied een goed seizoen draait. Ze zijn lastig te bespelen en staan defensief goed. Kleine foutjes tegen hen worden afgestraft, dus het is belangrijk om sterk aan de puck te zijn,” weet Nason.

Zondagmiddag komt Bulldogs Liège naar Thialf. ,,Bulldogs hebben een paar nieuwe spelers toegevoegd aan hun team. De resultaten van Bulldogs dit seizoen zijn nog niet wat ze willen, maar vergeet niet dat ze regerend BeNe-League kampioen zijn. Het zijn twee zware wedstrijden dit weekend, maar wij moeten zorgen dat we er klaar voor zijn,” besluit Nason.

Tickets

Zondagmiddag 28 januari om 17.30 uur speelt UNIS Flyers tegen Bulldogs Liège in Thialf. Tickets kun je alvast aanschaffen via Ticketpoint. Wil je gebruikmaken van de voordelige familiebundel (twee volwassenen, twee kinderen t/m 17 jaar) van € 35,00? Dat kan! Deze familiebundel is alleen aan de kassa verkrijgbaar. Tot zondag in Thialf!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht