De race om de play-offs plekken voor de Final Four en de BeNeleague naders zijn hoogtepunt. Zondagavond reist UNIS Flyers af naar Herentals, de nummer 4 op de ranglijst,  voor een belangrijke wedstrijd om thuisvoordeel in de play-offs. 

Na 16 wedstrijden staat UNIS Flyers op de tweede plek in de BeNe-league. Het thuisduel tegen Herentals werd in het begin van het seizoen verloren. “We willen de nederlaag die we leden zondagavond recht zetten. Bovendien willen we de druk op Hijs Hokij Den Haag houden omdat we nog steeds eerste willen worden in de competitie”, geeft hoofdcoach Mike Nason aan.

HYC Herentals beschikt over een aantal spelers die zeer gemakkelijk het goal weten te vinden. Het drietal Morgan, Brears en Hulshof heeft 42 van de 75 doelpunten voor Herentals op hun conto geschreven en passen goed in het typische tactische spel dat Herentals speelt.

“We weten dat Herentals houdt van open wedstrijden. Voor komende zondag hebben we een duidelijk plan en het is belangrijk dat we ons daar aanhouden. Doen we dat, dan hebben we een grote kans om te winnen. Onze selectie is breder en Herentals mist door interlandverplichtingen een aantal talentvolle spelers. Het is aan ons om het spel vanaf het begin direct te dicteren”, blikt Nason voor uit.

De wedstrijd is live te volgen via de livestream die HYC Herentals verzorgd.

Deel dit bericht