UNIS Flyers is de finale-serie van best-of-five tegen Bulldogs Liège goed gestart. In een drukbezochte ijshockeyhal in Luik won het team van coach Mike Nason met 0-2. Daarmee komt het op 1-0 voorsprong in de finaleserie. Zondagavond is in Thialf om 19.00 uur de tweede wedstrijd. 

In de eerste periode ging de wedstrijd gelijk op, maar gescoord werd er niet. Pas in de tweede periode wist UNIS Flyers de goalie van Bulldogs Liège te passeren. Captain Trevor Hunt vond het net: 1-0. Daarna overleefde UNIS Flyers anderhalve minuut een 5-op-3 situatie.

Al vrij vlot in de derde periode verdubbelde Jasper Nordemann de score voor UNIS Flyers: 2-0. Ondanks aandringen van Bulldogs Liège, hield goalie Martijn Oosterwijk z’n doel schoon en werd de winst gepakt. Een goed begin voor het team van coach Nason.

Tickets

De tweede wedstrijd beloofd dus een ongemeen spannende ontmoeting te worden tussen UNIS Flyers en Bulldogs Liège. Deze wedstrijd wil je niet missen! Wees erbij als beide teams het tegen elkaar opnemen in Thialf, zondagavond om 19.00 uur. Tickets bestel je hier – en zo voorkom je de lange wachtrij aan de kassa. Tot dan! UNIS Flyers heeft jullie support hard nodig!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht