Dit weekend kan UNIS Flyers rekenen op grote publiekbelangstelling tijdens haar wedstrijden. Voor de vrijdagavondwedstrijd tegen Red Eagles ’s-Hertogenbosch in Thialf zijn al veel tickets verkocht en zaterdag reist er een grote groep fans mee naar het uitduel in Leuven. De spelersgroep wil de fans dan ook trakteren op twee mooie wedstrijden met goed verzorgd ijshockey.

“Het voelt goed dat we kunnen rekenen op een grote opkomst van onze fans. Zij verdienen dat we twee goede wedstrijden gaan neerzetten dit weekend”, blikt hoofdcoach Mike Nason vooruit op de duels tegen rode lantaarn drager Red Eagles ’s-Hertogenbosch en Chiefs Leuven. Hij verwacht dat zijn ploeg vrijdag tijdens alle momenten van het spel laat zien wat ze kunnen. “We horen vrijdag te winnen. Het zijn drie belangrijke punten voor ons. Ik wil dat het team vanaf het begint direct de toon zet met verzorgd ijshockey en scherpte voor de goal. We moeten vrijdag ons zelf pushen tijdens de gehele wedstrijd alles net iets beter te doen dan anders.”

In ‘t Stickje nemen Niels van der Vossen en Marc Nijland het tegen elkaar op in de rubriek ‘Who has the best dangle on the break away’. Ze beantwoorden vragen over elkaar. ‘T Stickje is bij de ingang van de ijshockeyhal te koop. De wedstrijd begint vrijdag om 20:00 uur in Thialf. Tickets zijn hier te koop.

Op zaterdag vertrekt een grote groep fans naar Leuven. De dagtrip naar de Leuvense kerstmarkt en de ijshockeywedstrijd – georganiseerd door de Supportersvereniging – is dusdanig populair dat er een grote touringcar wordt ingezet. Ruim een week geleden was UNIS Flyers met 6-0 de bovenliggende partij tegen Chiefs Leuven. Nason blijft desondanks op zijn hoede. “Chiefs heeft een team dat van elke ploeg kan winnen en heeft al enkele goede resultaten neergezet. Wij moeten er alles aan doen om de overwinning mee terug te nemen naar Heerenveen, want ze zijn in staat ook om ons te verrassen.  Het is voor ons belangrijk om zaterdag volwassen te spelen en te zorgen dat iedereen met een goed gevoel zaterdagavond Leuven weer verlaat naar Heerenveen.”

Deel dit bericht