De laatste oefenwedstrijd voor de Ron Bertelingschaal, heeft UNIS Flyers in winst omgezet. Op bezoek bij Herforder EV, uitkomend in de Oberliga, won het team van coach Mike Nason na overtime met 5-4. 

Jesse Barwell was goed op schot in Herford. De eerste drie goals van de wedstrijd kwamen van zijn stick. Daarna was het de beurt aan Floris van Elten. Na 60 minuten ijshockey stond er een 4-4 op het scorebord. Overtime moest de beslissing brengen waarin youngster Tom Speel de winst voor UNIS Flyers binnen schoot.

Ron Berteling schaal

Zaterdagavond 23 september 2023 speelt UNIS Flyers voor de Ron Berteling schaal in Amsterdam. Tegenstander is landskampioen UltimAir Hijs Hokij Den Haag. De wedstrijd begint om 19.00 uur! UNIS Flyers kan alle steun gebruiken! Mocht je nog geen ticket hebben gekocht, reserveer dan vlug jouw plek via Ticketpoint!

Seizoenkaarten

UNIS Flyers kan komend seizoen alweer rekenen op een flink aantal seizoenkaarthouders! Wil jij ook verzekert zijn van jouw eigen plek in Thialf, maar heb je nog geen seizoenkaart besteld? Doe dat dan vlug via Ticketpoint! Dan mis je geen enkele thuiswedstrijd van UNIS Flyers in zowel de BeNe-League als de Bekercompetitie en ben je erbij tijdens alle playoffs wedstrijden!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht