UNIS Flyers heeft vrijdagavond het eerste duel in de Dragons Cup in Herford verloren. Thuisclub Herford Ice Dragons was met 5-2 te sterk. Voor UNIS Flyers wisten Demelinne en Limnell het net te vinden.

Nederlaag

Na 7 minuten kwam Herford door Hutt op voorsprong. Een paar minuten later schoot de thuisploeg opnieuw raak. Dit keer scoorde Brinkmann op de powerplay raak.  Op assistentie van Janssen en Wurm wist Demelinne de aansluitingstreffer te maken in de eerste periode. In de tweede periode breidde Herford zijn voorsprong verder uit. Eerst schoot Skinner raak op de powerplay en vervolgens was Hutt shorthanded trefzeker. Verdediger Limnell maakte de 4-2 op de powerplay met assistentie van Bezak en Postma. In de derde periode bracht Hutt de genade klap. Zijn derde treffer van de avond betekende een 5-2 nederlaag voor UNIS Flyers.

Soester EG

Vanavond om 20:00 uur komt UNIS Flyers opnieuw in actie bij de Dragons Cup. Dan is Regionalliga club Soester EG de tegenstander.