UNIS Flyers speelt vanavond om 20.30 uur tegen Snackpoint Eaters Limburg in de halve finale van het Nederlands kampioenschap. De inzet is een finaleplaats, die zondagmiddag om 15.00 uur wordt gespeeld in Thialf.

Afgelopen weekend verloor UNIS Flyers twee wedstrijden. Desondanks kijkt coach Mike Nason niet ontevreden terug op die wedstrijden. ,,De energie was goed, maar we kregen die niet onder controle waardoor het chaotisch werd. We wilden misschien wel te graag,” vertelt de coach, die positief vooruitblikt op de halve finale strijd. ,,Het team raakt gewend om belangrijke wedstrijden te spelen. Het is nu van belang om rustig te blijven en succesvol te worden.

In de halve finale gaat het om één wedstrijd. ,,We moeten de juiste beslissingen maken. Geleen is een lastige tegenstander en beide teams liggen dicht bij elkaar en dat zal vrijdagavond niet anders zijn. De laatste wedstrijd tegen Geleen verloren we, en laten we dat zien als een wake-up call. We moeten zorgen dat hun goalie een lastige avond heeft,” aldus Nason.

Tickets

Bij deze wedstrijd wil je aanwezig zijn! Een halve finale voor het Nederlands kampioenschap! Wil je niet in de rij staan bij de kassa? Bestel dan alvast je tickets online via VanPlan. Wedstrijd begint om 20.30 uur. Tot vanavond!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht