Het is UNIS Flyers niet gelukt om de halve finale van de playoffs in de BeNe-League te bereiken. In de kwartfinale stuitte het team van coach Mike Nason op Bulldogs Liège. In de derde en beslissende wedstrijd werd met 6-3 verloren. 

In de best-of-three serie tegen Bulldogs Liège won UNIS Flyers de eerste wedstrijd met 0-2 afgelopen zaterdag. De tweede wedstrijd in Thialf werd zondagavond verloren met 1-4. Dinsdagavond moest dus de beslissing vallen in Luik.

In Luik keek UNIS Flyers na de eerste periode tegen een 1-0 achterstand aan. In de tweede periode liep Bulldogs Liège verder uit naar 4-1. In de slotperiode probeerde UNIS Flyers nog alle mogelijkheden uit de kast te halen, maar het mocht niet baten. Uiteindelijk werd het 6-3, en daarmee is het seizoen van UNIS Flyers ten einde. Henri Ruotsalainen (2) en Jasper Nordemann maakten de goals namens UNIS Flyers.

UNIS Flyers kan terug kijken op een mooi seizoen, waarin het team de finale van de BeNe-League Cup wist te bereiken, maar die helaas verloor. Via een halve finale van het Nederlands kampioenschap, was UNIS Flyers ook in de finale van het Nederlands kampioenschap de beste en kroonde zich tot Nederlands kampioen.

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht