UNIS Flyers is in de kwartfinale van de playoffs van de BeNe-League gekoppeld aan Bulldogs Liège. In een best-of-three serie wordt beslist wie zich plaatst voor de halve finale. Bulldogs Liège heeft het thuisvoordeel in deze kwartfinale.

De laatste reguliere wedstrijd in de BeNe-League werd dinsdagavond gespeeld tussen HYC Herentals en Mechelen Golden Sharks. Het resultaat van die wedstrijd had invloed op de ranking voor UNIS Flyers, en dus ook wie de tegenstander van het team van coach Mike Nason in de kwartfinale zou worden. Het totale schema in de kwartfinales is als volgt:

ThuisUit
Bulldogs LiègeUNIS Flyers
Hijs Hokij Den HaagChiefs Leuven
EG Diez LimburgSnackpoint Eaters Limburg
EHC Die Bären NeuwiedHYC Herentals

UNIS Flyers begint de best-of-three serie tegen Bulldogs Liège met een uitwedstrijd (zaterdag 9 maart 2024, 20.30 uur). De thuiswedstrijd staat voor zondagavond 10 maart 2024, om 19.00 uur. Een eventueel beslissende derde wedstrijd wordt dinsdagavond in Luik gespeeld.

TypeDagDatumTijdstipThuisspelendUitspelendTickets
Kwartfinale playoffsZaterdag9 mrt 202420.30 uurBulldogs LiègeUNIS Flyers0-2
Kwartfinale playoffsZondag10 mrt 202419.00 uurUNIS FlyersBulldogs Liège1-4
Kwartfinale playoffsDinsdag12 mrt 202420.00 uurBulldogs LiègeUNIS Flyers

Tickets

Jij wilt hier bij zijn! Het moment van het jaar dat de prijzen worden verdeeld. De playoffs. De tijd van de mannen met baarden. Steun ons team! Kom naar Thialf en moedig het team aan! Breng je toeters en spandoeken mee! Vraag familie en vrienden om mee te gaan! Tickets kun je alvast kopen via Ticketpoint!

Foto: Fanfoto.nl

 

 

Deel dit bericht