Gisteravond speelde UNIS Flyers in Den Haag tegen Carox Hijs Hokij. Echter na 40 minuten ijshockey werd de wedstrijd gestaakt wegens ijsproblemen. Vanavond komt UNIS Flyers opnieuw in actie. Tegenstander is Zoetermeer Panters in Thialf.

Daverende start

Na een daverende start, 0-3 voorsprong na 5 minuten, ging UNIS Flyers rusten met een 1-4 voorsprong. In de tweede periode wist alleen Den Haag te scoren. Na de tweede pauze bleek de ijsconditie te slecht, waardoor de scheidsrechter besloot de wedstrijden te staken. Later meer.

Zoetermeer

Vanavond komt UNIS Flyers ontmoet UNIS Flyers Zoetermeer Panters in Thialf. Tickets voor de wedstrijd zijn te koop online. Ook is Flyers Live TV er weer bij. De nieuwe technische manager Tommy Speel zal vooruitblikken op de wedstrijd. Meekijken kan van 19:45 hier.