UNIS Flyers speelt komend seizoen haar thuiswedstrijden in een nieuw shirtontwerp. Het thuistenue is opnieuw in het blauw. Voor het uitshirt is dit seizoen gekozen voor het geel. Helmen, handschoenen en broeken zijn in het zwart.

In Thialf zal UNIS Flyers aantreden in het traditionele blauwe shirt met rode accenten. Tijdens de uitwedstrijden zal UNIS Flyers spelen in het volledig vernieuwde uitshirt. Dit ontwerp verwijst naar de kleuren die UNIS Flyers in het verleden lange tijd heeft gedragen. De zwarte helmen, handschoenen en broek zorgen voor een passende, stoere uitstraling.

Op de shirts geleverd door CCM is dit seizoen opnieuw hoofdsponsor UNIS Group duidelijk zichtbaar evenals de andere shirtsponsoren zoals Post Cleaning, Raadsma en Siton.

Zowel het thuis- als uitshirt is binnenkort te bestellen. Het zal mogelijk zijn om de eigen naam en rugnummer te bedrukken. Hierover volgt meer informatie.

Bestel nu jouw seizoenkaart!

Kom jij UNIS Flyers komend seizoen aanmoedigen in Thialf? Voor € 160 kun je volgend seizoen de wedstrijden van UNIS Flyers bezoeken in Thialf. Voor jeugd tot en met 17 jaar is een seizoenkaart € 70. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Deel dit bericht