UNIS Flyers heeft vrijdagavond in Thialf de eerste overwinning in de finale van de BeNe-League gepakt. In een bloedstollende wedstrijd won UNIS Flyers na penalty shots van Era Renomar HYC Herentals. Morgen is in Herentals het tweede duel van de serie. 

In de eerste periode kwam UNIS Flyers door een powerplaygoal van Ronald Wurm verdiend op voorsprong. Vanaf het begin van de wedstrijd zette UNIS Flyers direct druk op Herentals. In de tweede periode kwam Herentals beter in hun spel. Aanvaller Kyle Brothers zette de Belgische ploeg door ook een powerplaygoal op gelijke hoogte. In een spannende derde periode en overtime werd er niet gescoord. Daarom moesten penalty shots de beslissing brengen in de eerste wedstrijd van de best-of-five serie. Na 18 penalty shots was het uiteindelijk Ronald Wurm die UNIS Flyers de overwinning bezorgde. Maandag volgt het grotere verslag van het weekend

? Na zo'n wedstrijd gister wil je natuurlijk de beelden nog even zien. Dat kan! Hier is de samenvatting.

Geplaatst door UNIS Flyers Heerenveen op Zaterdag 23 maart 2019

Tickets

Morgen om 20:00 uur is het tweede duel in Herentals. Woensdag is de serie terug in Heerenveen. De wedstrijd begint dan om 20:00 uur. De online kaartverkoop is inmiddels begonnen. Klik hier om tickets te bestellen.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht