UNIS Flyers is de halve finale serie in de bekercompetitie uitstekend begonnen. In Geleen was UNIS Flyers 1-3 te sterk voor Microz Eaters. De tweede wedstrijd in de serie in zondagavond om 19:00 uur in Thialf.

Al vroeg in de wedstrijd opende Adam Bezak de score. In de eerste periode bleef UNIS Flyers druk zetten maar kon de voorsprong niet verder uitbreiden. Dat lukte wel in de tweede periode. In een snelle aanval scoorde Pippo Limnell Finocchiaro de 0-2. Aan het eind van de periode scoorde UNIS Flyers opnieuw. Lars den Edel maakte op de powerplay de 0-3. In de derde periode werd Geleen sterker. Ook zij scoorden tijdens een powerplaysituatie. Maker van het doelpunt was Nick Verschuren. Aan het einde van de derde periode waren er nog diverse opstootjes op het ijs.

Er zijn in de voorverkoop al veel tickets verkocht. Wil je morgen niet te lang wachten bij de kassa of zeker weten dat je op tijd het stadion in bent, bestel dan online al vast tickets. Na afloop van de wedstrijd is in de IJshockeybar opnieuw Funday Sunday. DJ’s zullen draaien en zorgen voor een mooie sfeer!

Tickets

Via Vanplan.nl kunnen zowel losse tickets voor volwassen en kinderen t/m 17 jaar worden besteld als ook gecombineerde familiebundels. Een individuele ticket voor volwassenen kost €11,50 en kinderen t/m 17 jaar betalen €5,-. Een familiebundel kost €25,- en is geldig voor 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 17 jaar. Klik hier om individuele tickets te bestellen en hier om een familiebundel te kopen.

Deel dit bericht