Een trailer van Kooiker Logistiek is donderdag 10 november 2022 voorzien van reclame van de UNIS Flyers. De trailer wordt ingezet voor pendeldiensten in en rond Heerenveen. Een mooie samenwerking op een rijdend billboard.

Voor de wedstrijd op de foto

Afgelopen zaterdag stond de vrachtwagen met trailer te pronken voor ijsstadion Thialf. Zo konden de fans, voorafgaande aan de wedstrijd UNIS Flyers tegen Ultimair Hijs Hokij Den Haag, op de foto met de trailer.

In een volgepakt Thialf wist UNIS Flyers de winst te pakken tegen UltimAir Hijs Hokij Den Haag. Overtime moest de beslissing brengen, want na 60 minuten ijshockey stond er 2-2 op het scorebord. Jasper Nordemann zorgde in de verlenging voor de beslissende goal: 3-2.

Kooiker Logistiek trailer - UNIS Flyers 26 nov 2022 (c) Cor Pot

Op de foto met de trailer van Kooiker Logistiek (c) Cor Pot

Kooiker Logistiek trailer - UNIS Flyers 26 nov 2022 (c) Cor Pot

Op de foto met de trailer van Kooiker Logistiek (c) Cor Pot

Passende samenwerking

Kooiker Logistiek is een snelgroeiend, innovatief en dynamisch bedrijf in transport, distributie en warehousing in Noord- en Oost-Nederland. UNIS Flyers is een snelgroeiende ijshockeyclub met een rijke historie. Beide partijen hebben ambitie hoog in het vaandel en passen daarom goed bij elkaar. Kooiker Logistiek is vanaf dit seizoen (2022/2023) een van de nieuwe sponsoren van UNIS Flyers.

Foto’s: Cor Pot

Deel dit bericht