Na een weekend zonder ijshockey gaat UNIS Flyers zaterdag in Thialf de strijd aan met Luik Bulldogs. Beide ploegen speelden eerder dit seizoen al tegen elkaar en dat leverde voor UNIS Flyers een 3-6 overwinning op. Op zondag reist de ploeg van Mike Nason en Dennis Schreur af naar Tilburg om het daar op te nemen tegen de Trappers.

Na een drietal thuisnederlagen op rij in de BeNe-league, is UNIS Flyers gebrand om zaterdag de fans op een overwinning te trakteren. Tijdens de interlandperiode heeft de ploeg zich voorbereid op de duels tegen Luik en Tilburg. “Ik verwacht een energiek en gedreven UNIS Flyers aanstaande zaterdag”, geeft hoofdcoach Mike Nason aan.

Luik Bulldogs, gecoacht door Paul Vincent, beschikt over een kwalitatief sterke ploeg. In de eerste wedstrijden van de BeNe-league wist de ploeg 6 punten te verzamelen. “Het wordt een pittig duel, echter terugkijkend op onze eerste ontmoeting hebben we veel positieve zaken gezien. We hadden een goede start en speelde vanaf het begin met veel snelheid en ronden direct de kansen af,” analyseert Nason. Rondom de wedstrijd zal De Glasblazers zorgen voor opzwepende muziek.

Op zondag staat het duel tegen Tilburg Trappers op het programma. Trappers heeft een zeer talentvolle ploeg die goed kan ijshockeyen. Nason verwacht een volwassen houding van zijn ploeg. “Tilburg heeft een jonge ploeg. Zodra wij hen in de wedstrijd laten komen, dan wordt hun zelfvertrouwen groter en zijn ze gevaarlijk. Het is voor ons zaak om ons spel te dicteren. De juiste keuzes maken bij puckbezit is cruciaal, zodat we ze geen kans geven om in de wedstrijd te komen.”

Zaterdag vangt de wedstrijd om 20:00 uur aan en staat onder leiding van Paul Wolber en linesmen Jos Korte en Gert-Jan Zigterman. De online kaartverkoop is begonnen. Tickets voor volwassen kosten €10,- en voor kinderen t/m 17 jaar bedraagt de toegangsprijs €4,-. Klik hier om tickets te bestellen.

Deel dit bericht