Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen
Volgende wedstrijd

Zaterdag 24 februari
Aanvang 16:30 uur

Heerenveen
Final Four

Koop tickets

Zaterdag 24 februari
Aanvang 16:30 uur

Heerenveen
Final Four

UNIS Flyers op jacht naar eerherstel

UNIS Flyers op jacht naar eerherstel

Na de desastreuze Bekerfinale wil UNIS Flyers dit weekend twee overwinningen boeken. Vrijdagavond ontmoet de ploeg van Mike Nason en Dennis Schreur Tilburg Trappers in Thialf. Twee dagen later staat de wedstrijd tegen Antwerp Phantoms op het programma in Deurne.

De teleurstelling van de Bekerfinale wil de ploeg dit weekend van zich afspelen met twee goede wedstrijden. "We hebben nog vier wedstrijden tot de Final Four in Thialf. Vrijdag willen we beginnen aan een goede serie om ons zelf terug op de rit te krijgen", geeft hoofdcoach Mike Nason aan.

Zowel Tilburg als Antwerpen strijden om de felbegeerde playoffs plekken van de BeNe-League. Nason: "Beide teams moeten winnen tegen ons om kans te houden. Het zijn twee goede teams, dus we moeten vol aan de bak."

Om beide ploegen dit weekend te verslaan is goed samenspel en een goede werkethiek gewenst. "We gebruiken komende wedstrijden om het vertrouwen te hervinden. Met hard werken, discipline en voor elkaar door het vuur gaan komt dat zeker terug. Stap voor stap zorgen we ervoor dat we er tijdens de Final Four er staan", geeft Nason aan.

Boekpresentatie
Ferdinand de Jong, presentator van Flyers Live TV, brengt een nieuw boek uit. Dit keer heeft hij een roman geschreven over ijshockey. Het boek De Tredde Perioade / De Derde Periode wordt zowel in het Fries als Nederlands uitgegeven. Morgen zal in de Business Club de officiële presentatie van het boek plaatsvinden.

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden