UNIS Flyers bezet momenteel de vierde plaats in de BeNe-League. EG Diez bezet plaats één, daarachter volgt Snackpoint Eaters en op plek drie is HYC Herentals terug te vinden. Zaterdagavond (20.00 uur) komt de Belgische ploeg naar Thialf. Vrijdagavond gaat UNIS Flyers op bezoek bij Mechelen Golden Sharks (21.00 uur).

Afgelopen weekend versloeg het team van Mike Nason Bulldogs Liège met 6-0. ,,We speelden een goede wedstrijd. We waren sterk aan de puck en namen veel dreiging van hen weg. Nu moeten we zorgen dat we consistent blijven presteren. Dat is een grote uitdaging met een jong team. Zoiets moeten ze leren, daarin moeten ze groeien,” vertelt Nason.

Te beginnen komend weekend. ,,Mechelen mogen we niet onderschatten. Je moet voorzichtig zijn en dat moeten de spelers zich ook beseffen. De goede mindset is belangrijk,” weet Nason. Zaterdagavond komt Herentals naar Thialf. ,,Als we goed zijn in puckbezit en hard werken bij puckverlies, kunnen we het iedere tegenstander lastig maken. We moeten alert zijn op breakaways,” besluit Nason.

Tickets

Wil jij erbij zijn als UNIS Flyers het zaterdagavond om 20.00 uur opneemt tegen HYC Herentals? Reserveer dan nu je tickets via Ticketpoint! Heb je een lampion? Neem die dan zaterdag mee en ontmoet Frizzly in de Thialf-hal! Daar heeft hij wat lekkers voor iedereen die een lampion meeneemt! Jeugd tot 17 jaar heeft korting op tickets aan de kassa: € 7,50. Tot zaterdag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht